11 Mart 2014 Salı

okullu kuzum


okullu olduk çoktan 

ama...

her sabah  zorlanıyoruz hala okula gitmek için; 
yine de akşam eve  dönüşlerinin keyifli oluşu , okulda yaptığı aktivitelerin ne denli eğlenceli oluşu, şarkılar , oyunlar , öğretmenlerinin sevgisi ertesi gün gitmek için geçerli gerekçelerimiz




bay mikrop, ellerim tombik tombik, tak tak tak, yıldızlar pırıl pırıl parlar bunlar en favori şarkılarımız. 
 en çok sulu boya ile baskılı ve yapıştırmalı resimler yapmayı seviyoruz. 





 kagıt katlamayı da çok seviyoruz. labirentleri çözmeyi, noktaları birleştirmeyi de başarıyoruz doğrusu. 
ingilizce derslerini de zevkle bekliyoruz. öğrendiklerimizi evde tekrarlarken herhangi bir telafuz farklılıgını begenmiyoruz "Banu teacher öyle demiyor ama !!! " :)





arkadaşlarını da çok sık anmaya başladı. Kerem için bir deney yaptık mesela ya da Ömer için ya da Mert için birşeyler yapıyoruz. Kızlardan ise Elifnaz ve Burçin ile oynuyoruz galiba. sadece isimlerini hızlıca zikrediyor. yani o konuda çok net değilim bahsetmiyor :)



çoraptan kukla yapma fikrine bayıldık ... evde de yaptık sonra :)



okulda yaptıgı ve eğlendiği aktiviteleri evde de yapmak istiyor ama takdir edersiniz ki aynı performans olmuyor. bizim yaş ortalamamız sınıfınkinden yüksek malesef :)




her türlü elde yapılan "bay becerikli (mr maker) " tarzı aktiviteyi destekliyor ve de  bayılıyoruz :)




Amaaa 2 gündür okulu ekiyoruz. Uzun zamandan sonra Dedemiz ve ananemiz geldi. Birlikte takılıyorlar evde. resimler , oyunlar . keyfimize diyecek yok. Bu arada dedemizde de ne cevherler varmıs meğer. resimler yapıyor. labirentler çiziyor. sonra onlardan resim sergisi yapıyorlar. Harika! doğrusu kıskanmadım desem yeri var. insan kendi çocugundan babasını kıskanır mı. bilmem .. belki de kıskanır :)


bir de şarkı söylerken ekleyeyim oğluşumu dedim :)











3 yorum:

  1. Gittikçe daha çok seviyorum yazilarini.fotograflaraysa hep bayılıyorum zaten. Neguzel okullu oldu küçücük kuzum. Zaten zehir gibi zekası. tatlım benim. Dedeye de ne yakışıyomus meğer dedelik. Canım

    YanıtlaSil
  2. ben de yazdıkça daha daha yazasım geliyor. hatta hep bu işi yapasım geliyor desem yeri var melosum. teşekkür ederim bana bu yolda destek oldugunuz için.

    YanıtlaSil
  3. biz sana teşekkür ederiz yeğenlerimizden bizi haberdar ettiğin için. büyük sevap.
    çok güzel yazı. artık notification da geldi yeni yazı diye, oooh tadından yenmez.
    teyze olmak çoh güzell.

    YanıtlaSil